Nejnovější recenze ze sekce GPS lokátory
Ke kontrole zavazadla na cestách. Užitečné, chválím. Funguje na 100 %.
- dobrá cena
- GPS je docela přesná
Koupil jsem zařízení do obou našich firemních dodávek, abych měl přehled o pohybu řidičů. Svůj účel zatím Movetrack plní.
Koupil jsem Movetrack pro psa a skončil na kočce. Ukazuje docela přesně, pro orientační polohu za ty peníze úplně stačí.
- Hodne funkci a rychle nacteni satelitu GPS.
- Vyska dle barometrickeho vyskomeru se neustale meni, ve stejne vysce kolisa +-15 m a to v radu vterin. Kompas neukazuje sever, jedine ze by nebyl na jednom miste:-)
Produkt mne velmi sklamal, jak rozvrzenim displeje, tak i kompasem a bar. vyskomerem - naprosto nepresne.
- funguje i iphonem
Hlídá mi auto. Dá se dobře schovat. Aplikace do mobilu je ok. Nabíjím dvakrát týdně. Fajn věc.
- Komunikace s integrovanou SIM přes všechny operátory podle dostupnosti v terénu, vodotěsné provedení, dobrá mobilní aplikace i na webu, potřebná základní znalost angličtiny pro ovládání aplikace. Perfektní přehled o historii sledování. Výborná vlastnost je také aktuální měření rychlosti pohybu, popř. i nadmořské výšky.
- jednoduše se spáruje s mobilem
- přehledná mapa v mobilu
- přesnost GPS do 10 metrů
Nestojí moc a je užitečný. Hlídá mi motorku.
- levný
- funguje
Na hrubý vyhledání čoklíka je to dobrý.. Ten náš stojí docela kotel hrachů tak sme mu to pořídily. A pohoda.
- Téměř všechny příspěvky tady jsou falešné. Dobrá práce! :D
- Mám jasno, kde se můj pes pohybuje.
- Baterie vydrží zhruba dva dny, takže každý druhý den je třeba dobíjet
- nenápadnost
Hlídač zavazadel a dalších věcí. Spojení trackeru s mobilem je ok, aplikace je přehledná.
Máme MOVETRACK od začátku léta a už dvakrát nám pomohl najít zaběhnutého psa (žijeme na jedné samotě v Jizerkách). Je to prostě užitečná věc.
- docela přesně ukazuje polohu
- pěkná apka v mobilu
- ochrana tašek i dalších věcí
- je nutné přikoupit datové služby
Zakoupeno, vyzkoušeno, funguje!
- kvalitní a levný
GPS tracker MOVETRACK od Alcatelu jsem bral v obchodě na zkoušku s tím, že ho kdyžtak vrátím. Ale neudělám to. Ověřil jsem si totiž že, tahle malá krabička opravdu funguje a dělá pro má zavazadla dobrou službu. Nastavení je jednoduché, spojení s mobilem se dá nastavit během chvilky, aplikace v mobilu je přehledná a ovládání intuitivní. Tracker navíc není ani příliš náročný na odběr dat. Poměr ceny a kvality je podle mě zcela ideální, takže mohu MOVETRACK plně doporučit.
- užitečnost
Používáme na obojcích obou našich loveckých setrů a pro orientační označení místa jejich výskytu během honu je to fajn věcička. Jo, jsem myslivec.
- užitečnost
- snadná instalace i ovládání
Používám ho do auta, pokaždé ho schovám jinam. Třeba se mi to jednou bude sakra hodit. Aplikace je fajn, instalace zabrala pár minut. Spotřeba dat minimální, na jedno nabití vydrží cca tři až čtyři dny. Výborná cena.
- V zapnutém stavu perfektní věc, vidíte každý krok svého psa, historii pohybu na mapce. Uchycení na obojek je pevné a spolehlivé. Pes se prodíral křovím i brodil v řece, krabička vše bez úhony přečkala.
- Na přední straně krabičky je bohužel vystouplý vypínač, kterým se pes když nešikovně zavadí o větev sám vypne a zmizí vám z obrazovky. Tím pádem jste v háji, GPS psa nevidí. To se nám opravdu stalo. Na obrazovce zůstala jen poslední zaznamenaná poloha.
Bude to dobrá věc až vykoumám jak deaktivivat ten vypínač.
- Detekční vzdálenost 10 metrů přes zeď a kovové protipožární dveře. Nebo do místnosti do patra přes strop.
- obshauje tlačítko - oproti starší verzi Gtagu. Po dvojím stisknutí tohoto tlačítka mobil hlasitě vyzvání. Hlasitě i bez ohledu na nastavenou hlasitost vyzvánění
- Naopak pomocí mobilu snadno najdete věc s G-keeperem. G-keeper pípá asi jako staré digitálky. Není to hlasité, ale je to slyšet dostatečně.
- uvnitř pouzdra je ještě gumový kryt, který o něco lépe ochrání před vodou a prachem
- Ukáže na mapě poslední pozici kde mobil G-keeper viděl. A tak vidíte, jestli jste věc zapoměli doma, nebo návštěvě u známých, v autě a nebo ztratili někde cestou.
- Aplikace keeper na androidu při ztrátě spojení vydá pouze standardní oznamovací pípnutí. Pokud jste aktivní uživatel androidu, a dostáváte kopici emailů a různých upozornění různých aplikací a messengerů, tak to snadno ignorujete nebo přeslechnete. Mobil vyzvání pouze po stisku tlačítka na keeperu, ale ne při ztrátě spojení.
- Aby jste aplikaci spustili, tak se musíte registrovat. Nechápu proč.
- Šroubky pro přístup k baterii jsou samořezné v plastu. Snad nebude třeba baterii tak často měnit.
Velmi to kazí aplikace, která při ztrátě spojení jen slabě pípne oznamovacím pípnutím.
Kdyby bylo možno zvolit vyzvánění místo pípnutí, tak dám 100%. Ale oznamovací tón ztráty spojení je nedostatečný. A tak dávám jen 70%. Hodnocení v budoucnu rád změním, pokud vývojáři aplikaci patřičně aktualizují.
Líbilo by se mi také, kdyby aplikace kontrolovala název wifi vysílače a tak by poznala že jsem doma, a alarm vzdálení se od klíčů/peněženky by byl vypnutý a naopak, pokud bych z domova odjel a nebyl tak na domácí wifi, tak by se alarm zapomenutí/krádeže klíčů nebo peněženky aktivoval. Eliminovalo by to poplachy kdy mám doma mobil v kapse a vzdálím se od peněženky o 2-3 zdi. Ale to už bych chtěl asi od tak primitivní aplikace moc.
Kdo ale chce jen decentní upozornění, nebo žádné tak je pro něj G-keeper dobrá volba.
Pořídil jsem si i beenode pro strovnání. Videorecenze:
- Vista a Windows 8 bez problémů
- Nefunguje s Windows 10
- provoz nenáročný na data
- přehledná aplikace v mobilu
- jednoduché nastavení
- nulová velikost a hmotnost
- dobrá cena
Náš pejsek má tuhle malou kapsli na obojku už několik týdnů a my jsme klidnější, že ho najdeme, kdyby si zase vyrazil za srnkou a nezastavil ho elektrický obojek. :)
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »