MALA GPS tracker univerzal 60135

100 %

Popis produktu

Parametry produktu

Produkt nemá žádné parametry.

Recenze

  • , zakoupeno v Mala GPS

    Doporučuje produkt

    100 %

    Malý, jednoduchá instalace, super způsob nabíjení a hlavně český výrobek - super

Parametry produktu

Produkt nemá žádné parametry.

Popis produktu

Užijte si dokonalý přehled i zabezpečení proti krádeži.

Už žádný strach, že vám váš majetek někdo odcizí. Nechte starost o něj na GPS trackeru Mala.

Obsah balení: tracker Mala, bezdrátová nabíjecí podložka, pryžový úchyt, suchý zip

Stáhněte si zdarma naši aplikaci Mala GPS

Pro iOS nebo Android

Mala – šikovný voděodolný GPS tracker s dlouhou výdrží baterie

Přehled vždy a všude

Nevíte, zda si koupit tracker na psa, na kolo nebo pro sportovní účely? Chtěli byste tracker v létě využívat pro sledování vašich výletů a v zimě pomocí něj zabezpečit chatu? Pak je tady pro vás tracker Mala univerzal, který si nastavíte přesně tak, jak potřebujete. Nastavení můžete navíc kdykoliv změnit.

Historie tras

Sledujte vaše výlety, procházky či hlídané objekty. Podívejte se, co všechno jste zvládli. Udržujte se ve skvělé kondici. Historii tras pro vás v aplikaci uchováváme po dobu jednoho roku.

Vzdálenost není problém

Sledovat a hlídat můžete cokoliv, bez ohledu na vzdálenost, klidně na druhém konci Evropy. Podívejte se na přehled zemí, ve kterých můžete Malu používat. Lokátor Mala funguje díky GPS technologii – poloha je snímána pomocí satelitů a do aplikace ve vašem telefonu je přenášena přes mobilní síť GSM.

Provozní režimy

Podle toho, jak si tracker nastavíte, ať už na psa, nebo kolo, vždy budete mít k dispozici jednotlivé provozní režimy ušité na míru pro daný profil. V případě psa to může být například režim Mazlíček na zahradě, který vás upozorní na to, když se váš čtyřnohý kamarád zaběhne. Pokud máte tracker nastaven na kolo, režim Vyjížďka na kole vám dá dokonalý přehled o všech vašich výletech. A ty nejaktuálnější informace o poloze v reálném čase vám poskytne Živý režim, kde je poloha z trackeru odesílána každých 5 sekund. Nastavení trackeru je jen a jen na vás.

Virtuální plot

Označte si v mobilní aplikaci území v mapě a jakmile jeho hranice tracker překročí, budete to ihned vědět. Takovýchto virtuálních plotů můžete mít více – doma, na chalupě nebo třeba na dovolené. Prostě kdekoli bude potřeba.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

1zákazník doporučuje produkt
0zákazníků nedoporučuje produkt
100 %
průměr z 1 hodnocení
5
1 ×
4
0 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
0 ×
  • , zakoupeno v Mala GPS

    Doporučuje produkt

    100 %

    Malý, jednoduchá instalace, super způsob nabíjení a hlavně český výrobek - super

{"Oblíbené kategorie":[["Střešní okna a doplňky","https://stresni-okna-a-doplnky.heureka.cz/"],["Míče na padel","https://mice-padel.heureka.cz/"],["Elektrokoloběžky","https://elektrokolobezky.heureka.cz/"],["Bowlingové koule","https://bowlingove-koule.heureka.cz/"],["Baseballové/softballové míče","https://basebalove-softbalove-mice.heureka.cz/"],["Konzervované a nakládané houby ve sladkokyselém nálevu","https://konzervovane-a-nakladane-houby.heureka.cz/f:37819:53475069/"],["Dámské silniční běžecké boty","https://damske-bezecke-boty.heureka.cz/f:34819:43959499/"],["Dámské nazouváky na klínku","https://damske-zabky-pantofle.heureka.cz/f:34778:43959227/"],["PVC podlahy","https://podlahy.heureka.cz/f:15286:497890/"],["Tanga Victoria Secret","https://kalhotky-a-tanga.heureka.cz/f:7573:319890;7574:122060/"]],"Vybrané značky":[["GPS lokátory Patriot","https://gps-prijimace.heureka.cz/f:2988:5881841/"],["GPS lokátory Secutek","https://gps-prijimace.heureka.cz/f:2988:22841640/"],["GPS lokátory Meitrack","https://gps-prijimace.heureka.cz/f:2988:22330076/"],["GPS lokátory TrackR","https://gps-prijimace.heureka.cz/f:2988:24971844/"],["GPS lokátory Blow","https://gps-prijimace.heureka.cz/f:2988:8575202/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat správnou náplast?","https://naplasti.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-spravnou-naplast/"],["Jak vybrat anabolizér a NO doplněk?","https://anabolizery-no-doplnky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-anabolizer-a-no-doplnek/"],["Jak vybrat sáčky do vysavače?","https://sacky-vysavace.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-sacky-do-vysavace/"]],"Vybrané produkty":[["Fox Float DPS Factory","https://tlumice.heureka.cz/fox-float-dps-factory/"],["Čidlo GoGEN ME 29","https://prislusenstvi-k-meteostanicim.heureka.cz/cidlo-gogen-me-29/"],["Jollein Deka pletená River Knit Ash Green","https://detske-deky.heureka.cz/jollein-deka-pletena-river-knit-ash-green/"],["Dedra Lufa přírodní mycí houba GoEco 3 ks","https://myci-houby-a-zinky.heureka.cz/dedra-lufa-prirodni-myci-houba-goeco-3-ks/"],["BAUHAUS délka: 120 cm šířka: 3 5 cm červená","https://ksandy.heureka.cz/bauhaus-delka-120-cm-sirka-3-5-cm-cervena/"],["VU+ Zero 4K","https://set-top-boxy.heureka.cz/vu-plus-zero-4k/"],["PocketBook 700 ERA Stardust Silver PB700-U-16-WW","https://ctecky-elektronickych-knih.heureka.cz/pocketbook-700-era-stardust-silver-pb700-u-16-ww/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}