MALA GPS tracker na kolo 60104

90 %

Popis produktu

Parametry produktu

Baterie
ano

Recenze

  • , zakoupeno v Mala GPS

    Doporučuje produkt

    90 %

    Tracker mám krátce, zatím testuji. Zdá se, že splní očekávání. Je velmi citlivý, odezva v úsporném režimu cca do 20s. Zvuk alarmu by mohl být delší nebo nastavitelný.

Parametry produktu

Baterie
ano

Popis produktu

Užijte si dokonalý přehled i zabezpečení kola proti krádeži.

Už žádný strach, že vám vaše kolo někdo odcizí. Jen dobrý pocit z cyklovýletů, které si můžete prohlédnout v mapě.

Obsah balení: tracker Mala, bezdrátová nabíjecí podložka, pryžový úchyt, suchý zip

Stáhněte si zdarma naši aplikaci Mala GPS

Pro iOS nebo Android

Mala – šikovný voděodolný GPS tracker s dlouhou výdrží baterie

Přehled vždy a všude

Vždy budete mít perfektní přehled o všech svých vyjížďkách na kole. V případě, že si potřebujete dát během vašeho výletu pauzu a kolo někde odložit, budete ho mít také zabezpečené před nenechavci. Tracker zaznamená jakýkoliv nekalý pohyb a vy ihned dostane do svého mobilního telefonu informaci o tom, že se s vaším kolem něco děje. Pokud už přeci jen ke krádeži dojde, v živém režimu pak můžete sledovat polohu svého kola každých 5 sekund a kolo snadno dohledat.

Historie tras

Sledujte v aplikaci Mala GPS své výlety, podívejte se, co všechno se vám podařilo zdolat a kde všude jste zvládli zajet. Udržujte se ve skvělé kondici. Historii tras pro vás v aplikaci uchováváme po dobu jednoho roku.

Vzdálenost není problém

Sledujte své výlety a zabezpečte své kolo bez ohledu na vzdálenost, klidně na druhém konci Evropy. Podívejte se na přehled zemí, ve kterých můžete Malu používat. Lokátor Mala funguje díky GPS technologii – poloha je snímána pomocí satelitů a do aplikace ve vašem telefonu je přenášena přes mobilní síť GSM.

Několik provozních režimů

Režimy jsme navrhli na míru pro vaše kolo – kromě režimu Vyjížďka na kole, který využijete pro vaše výlety, se vám bude určitě hodit Hlídání kola, díky kterému budete ihned vědět, zda se s vaším kolem něco děje. V případě, že dojde k odcizení, přijde vhod Živý režim, abyste mohli vaše kolo rychle dohledat, ať je kdekoliv. Pro úsporu baterie trackeru je pro vás v aplikaci připraven režim Kolo doma / Převoz kola. Naložte kolo na střechu auta a hurá za dobrodružstvím!

Virtuální plot

Označte si v mobilní aplikaci území v mapě a jakmile jeho hranice vaše kolo překročí, například při krádeži, budete to ihned vědět. Jezdí váš partner sám a vy o něj máte obavy? Označte si v mapě cíl jeho cesty a jakmile tam dorazí, dostanete zprávu. Takovýchto virtuálních plotů můžete mít více – doma, na chalupě nebo třeba na dovolené. Prostě kdekoli bude potřeba.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

1zákazník doporučuje produkt
0zákazníků nedoporučuje produkt
90 %
průměr z 1 hodnocení
5
1 ×
4
0 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
0 ×
  • , zakoupeno v Mala GPS

    Doporučuje produkt

    90 %

    Tracker mám krátce, zatím testuji. Zdá se, že splní očekávání. Je velmi citlivý, odezva v úsporném režimu cca do 20s. Zvuk alarmu by mohl být delší nebo nastavitelný.

{"Oblíbené kategorie":[["Příslušenství pro zahřívaný tabák","https://prislusenstvi-pro-zahrivany-tabak.heureka.cz/"],["Zvětšovací přístroje a doplňky","https://zvetsovaci-pristroje-doplnky.heureka.cz/"],["Háčky na kabelku","https://hacky-kabelku.heureka.cz/"],["Dámské sportovní kalhoty","https://damske-sportovni-kalhoty.heureka.cz/"],["Dezinfekční prostředky","https://dezinfekcni-prostredky.heureka.cz/"],["Dětské zahradní stolky","https://detsky-zahradni-nabytek.heureka.cz/f:36497:49766450/"],["Mini trouby Orava","https://mini-trouby.heureka.cz/f:32695:43139353/"],["Dětské odpařovače na topení","https://odparovace-topeni.heureka.cz/f:37505:1/"],["Dveřní kování štítové","https://dverni-kovani.heureka.cz/f:31743:42860523/"],["Činky 3 kg","https://cinky.heureka.cz/f:8146:41626157/"]],"Vybrané značky":[["GPS lokátory Invoxia","https://gps-prijimace.heureka.cz/f:2988:24329846/"],["GPS lokátory Helmer","https://gps-prijimace.heureka.cz/f:2988:915284/"],["GPS lokátory Carlson","https://gps-prijimace.heureka.cz/f:2988:42349472/"],["GPS lokátory Canon","https://gps-prijimace.heureka.cz/f:2988:389566/"],["GPS lokátory MALA","https://gps-prijimace.heureka.cz/f:2988:60776732/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak si vybrat zahradní sestavu?","https://zahradni-sestavy.heureka.cz/poradna/jak-si-vybrat-zahradni-sestavu/"],["Jak vybrat vrtačku?","https://vrtacky.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-vrtacku/"],["Jak vybrat airsoftovou zbraň?","https://airsoftove-zbrane.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-airsoftovou-zbran/"]],"Vybrané produkty":[["Ziaja Cupuacu Bronzing SPF 10 vyživující samoopalovací pleťový krém na den 50ml","https://samoopalovaci-pripravky.heureka.cz/ziaja-cupuacu-bronzing-spf-10-vyzivujici-samoopalovaci-pletovy-krem-na-den-50ml/"],["zahrada-XL Automatická míchačka karet černá 2 balíčky","https://prislusenstvi-poker.heureka.cz/zahrada-xl-automaticka-michacka-karet-cerna-2-balicky/"],["Laguna LUIZA 150 LUP1500L","https://vanove-panely.heureka.cz/laguna-luiza-150-lup1500l/"],["Canon RF 100-400 mm f/5.6-8 IS USM","https://objektivy.heureka.cz/canon-rf-100-400-mm-f-5_6-8-is-usm/"],["Branka na házenou mobilní 3,0 x 2,0 m, sklopné síťové oblouky, červenostříbrná","https://hazenkarske-branky.heureka.cz/branka-na-hazenou-mobilni-3_0-x-2_0-m-sklopne-sitove-oblouky-cervenostribrna/"],["Střešní koš CRUZ EVO Berlingo/Partner 96-08","https://stresni-kose.heureka.cz/stresni-kos-cruz-evo-berlingo-partner-96-08/"],["Inter Zoo Králík 80 77 x 47 x 35 cm","https://klece-hlodavce.heureka.cz/inter-zoo-kralik-80-77-x-47-x-35-cm/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}