Poradna Holux RCV-3000

Autor: | Vloženo: 16.08.2016 000 12:02 | Témata: Poradna Holux RCV-3000

Náhrada za špatnou GPS v mobilu

Dobrý den,
prosím o radu. Mám starší telefon Samsung Galaxi S2. V poslední době mě velmi zlobí chycení signálu GPS. Myslím, že je již chyba v telefonu. Přátelům, byť s jinými telefony, stačí několik sekund, mně pokud se to vůbec povede několik minut, někdy např. až půl hodiny. Navíc se mi signál ztrácí.
Protože oprava mobilu by byla drahá stejně jak telefon nový, četl jsem na netu možnost zkombinovat mobil s tímto přístrojem a problém řešit takto. Čili mít tento přijímač v kapse a přes bluetooth vidět na mapách v telefonu to, co bych viděl, kdybych měl v mobilu dobrou navigaci. Jsou to základní mapy a navigace z androidu.( mapy cz, locus atd...) Je to možné, nebo informace z internetu jsou mylné?
Předem děkuji za odpověď


  • 16. srpna 2016 - Oficiální zástupce obchodu GPS TRACKER

    Dobrý den, dle našich zkušeností jde většínou GPS logger takto použít. Je často i lepší signál GPS. Musíte ho ale samostatně napájet a dát si pozor na kompatibilitu. Spárování bluetooth není vždy bez problému. Doporučujeme si to s vaším telefonem někde reálně vazkoušet. Mělo by to pak fungovat ve všech aplikacích map, které používáte. A kdybyste chtěl pomocí GPS svoje vozidlo zabezpečit a vědět kde kdy bylo, jelo a kde je aktuálně a co se s ním děje, i když nejste u něj, nabídneme vám náš systém, který vám zajistí dohled nad vozem on-line přes internet i přes android aplikaci. Vše se o tomto systému dozvíte na www gpstracker.cz. Mnoho štěstí

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Václav Mikát

      16. srpna 2016 - Václav Mikát

      Děkuji Vám !!


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.